Oldalunk melyik terméke keltette fel érdeklődését?

 

 

 

https://www.facebook.com/pages/Teherbe-eseshu/148892741832163?v=wall   https://plus.google.com/105897058992298829040/posts

 

 

 

 

A terhességről


A megterhesülés után vágyó párok e-shopja.

 
Segítséget nyújtunk a fogantatással és a terhességgel kapcsolatos problémák megoldásával.

 
Spermium-home-test-termékenységi-Maca-profertil-termékenységi-tesztek-terhességi-tesztek-ovulációs-teszt

Az ember bolygónknak egyik legterméktelenebb lénye. A terhesség ugyanis több komplex tényező kombinációjának és eseménynek az eredménye. A fogantatási igyekezet a hónap folyamán ugyanis csak 20%-os esélyt kínál.

Ha a terhesség nem ál be mindjárt, sok nő aggódni, sőt félni kezd, hogy valami nincs rendben. De nem kell aggódni – itt vagyunk még mi és a termékeink, amelyek segítségükre lehetnek a sikerhez vezető úton.

Vannak olyan párok is, akiknél a fogantatás aránylag egyszerű. Másoknak azonban néhány különös lépésre van szükség ahhoz, hogy elérjék céljukat. Ha a terhesség 12 hónapos (vagy hat hónapos, ha 35 éven túl van) igyekezet után sem következett be, akkor ajánlatos tanácsért orvoshoz fordulni. Az orvos aztán majd biztosan tud segíteni.

 

termékenységi-tesztek-terhességi-tesztek-ovulációs-teszt

 

Addig is, nem kell aggódni. A fogantatási problémák sokkal gyakoribbak, mint azt el tudnák képzelni. Körülbelül minden tízedik párnak vannak fogantatási problémái. Azoknak azonban, akik jó úton keresik a megoldást, legnagyobb hányada sikerrel jár. A siker elérésének sok módszere van. Némelyek egyszerűek, mások komplikáltabbak. Azonban mindegyik közelebb viszi a célhoz és növelni a teherbeesés reményét.

Legfontosabb azonban, hogy erre az útra a partnerével együtt lépjen. Ha probléma keletkezik, akkor azt közösen kell megoldani.

Ne feledje, az irányt, amerre indulunk, csakis mi magunk választjuk!
Ha van akármilyen kérdésük, habozás nélkül hozzánk fordulhat!


____________________________________________________________

 

 

Az-első-bélyegzők-terhesség-termékenységi-sterilitás-termékenységi-ovulációs-napos-Clearblue-profertil

 

Információk a fogantatás optimális körülményeiről

 
A leendő kismamák részéről rendkívül fontos az egészséges életmód, stressz nélkül és sok mozgással. Ez egyidejűleg érvényes a férfiak számára is, mivel a pár terméktelenségének okainak egész 50%-a a férfit illeti (elégtelen minőségű spermák).

  A terhességre ezen feltételek teljesítésekor kerülhet sor

- Jó minőségű pete.
- Kielégítő mennyiségű és minőségű sperma a petevezetéken keresztül eljut a petéhez.
- A spermák megtermékenyítik a petét.
- A megtermékenyült pete beágyazódik a méhbe és növekedni kezd.

Ezért a tervezett terhesség előtt ajánlatos az egészséges étkezés (vannak speciálisan nők részére kifejlesztett, a pete minőségét, és a férfiak részére a spermák minőségét stimuláló vitaminok.) Ezeket a vitaminokat legalább 3 hónappal a feltételezett teherbeesés idején ajánlatos szedni. Továbbá ajánljuk a Ľudmila Mojžišová módszere szerinti tornagyakorlatokat. Ezek a gyakorlatok természetes módon hatnak a megtermékenyülés valószínűségének fokozódására. A gyakorlatok a "Ľudmila Mojžišová edzésrendszere, praktikus gyakorlatok" című könyvben találhatók, amely szerint otthon is gyakorolhatják és ahol sok hasznos tanácsot és tapasztalatleírást is találnak. Tornázás közben a Ľudmila Mojžišová által összeállított fogamzásserkentő gyógynövényteát ajánlatos inni.
Szeretkezésnél ajánlatos Conceive plus vaginális siklósító gélt használni, amely valószínűbbé teszi a megtermékenyülést azáltal, hogy a spermáknak megkönnyíti a pete elérését és megtermékenyülését.

További tanácsok:
Biztosítsa a szervezetnek több folsavval való ellátását (a terhesség előtt szedendő vitaminok tartalmazzák). Ezeket a vitaminokat a tervezett teherbe esés előtti 3 hónapon keresztül, és utána még a terhesség idején is ajánlatos fogyasztani.
Sok gyümölcsöt és zöldséget enni
Nagyobb mennyiségű tejtermékeket fogyasztani

Minden nőnek naponta legalább kétszer kellene valamilyen tejterméket fogyasztania, hogy szervezetének bebiztosítsa az oszteoporózis megelőzéséhez szükséges kalciummennyiséget.

Ivásrend
Ügyelni kell arra, hogy elegendő folyadékot kell fogyasztani. A terhesség idejében a testnek több folyadékra van szüksége, ezért ügyeljen a rendszeres vízivásra, ami már az előkészítő fázisban is nagyon fontos.

Székrekedés
Tegyen meg mindent annak érdekében, hogy ne legyen székrekedése. A székrekedés ugyanis még inkább komplikálhatja a terhesség menetét. A rendszeres széklethez szükséges rendszeresen inni (elsősorban vizet), nedvdús gyümölcsöt és naponta legalább 4 darab zöldséget és teljes kiőrlésű kenyeret fogyasztani.

Sportoljon
A mozgékony, jó izomzatú test jobban viseli a terhességet, azután meg najd könnyebben és gyorsabban visszanyeri eredeti méretei. N
Egyes sportokat (úszás, rotoped, spinning, pilates) a terhesség első trimeszterében is űzhet, amivel megelőzi a zsiradékpárnák lerakódását és a székrekedéseket is. A szervezetet azonban már a terhesség előtt rá kell szoktatni a fokozott mozgásra. Tornázzon Ľ. Mojžišová tornagyakorlatai szerint. A fontos testi szerveket mozgásba hozza, javítja vérkeringésüket, regenerálódnak, alátámasztják a helyes testtartást és az által a méh kellő pozícióját is.

Dohányzás
A dohányzásnak negatív hatása lehet a spermák termékenységére. A dohányzás terhesség idejében vetélést, holt magzat szülését, vagy idő előtti szülést is okozhat.

A stresszek leküzdése
Igyekezzen módot találni az élet stresszhelyzeteinek minimalizálására. Megpróbálhatja a jógát, úszást, vegyen magának valami szép dolgot, rendezze a családi viszonyait és igyekezzen pozitív módon gondolkodni. Sokat nevessen, a nevetés jó hatással van a lelkiállapotra. Próbáljon létrehozni szórakoztató szexre alkalmas közeget, a szeretkezésnek nem szabad csak nemzési célú kötelességgé válnia.
Ne gondoljon szüntelenül arra, hogy miért nem sikerül teherbe esnie. Próbálja ki az önszuggeszciót, amikor folyamatosan ismételni fogja, hogy a teherbe esés nem probléma. .

Testsúly
Fontos, hogy a testsúly túlságosan ne növekedjen. Az egészséges testsúly a teherbe esés fontos körülménye. A nagy túlsúly csökkenti a megtermékenyülés esélyét. Ügyeljen a koszt kiegyensúlyozottságára, nagy mennyiségű gabonatermékkel, gyümölccsel, zöldséggel és kevés hússal és hallal, ajánlatos szakértői tanácsot is kérni.

 

Alkoholfogyasztás
A terhesség idején, de előtte is, alkoholt fogyasztani nem ajánlatos. Az alkohol fogyasztása növelheti a vetélés és a magzat károsodásának veszélyét. Az alkohol szintén befolyásolhatja az egészséges spermák minőségét, úgyhogy a férfiakra is érvényes, hogy az alkoholfogyasztást korlátozni kell, illetve le kell róla mondani.

 

termékenység-terméketlenség-termékenység-ovuláció-napról-terhességet-terhes-koncepció-koncepció-maca-profertil-Clearblue-bazális-hőmérséklet-méregtelenítés-tapasz


Orvosságok
Beszélje meg kezelőorvosával, vagy szakorvossal, hogy az általuk előírt orvosságok nem ártalmasak-e a magzat fejlődése szempontjából. Szintén fontos körülmény, hogy a szabadon vásárolható orvosságoknak, amelyeket Ön, vagy partnere használ, nem hathat-e a spermák termőképességére és mennyiségére.
 
 

 

http://www.schwanger-werden.ch/   http://www.kinderwunsch-schwanger-werden.de/   http://www.kinderwunsch-schwanger-werden.de/

 

http://www.otehotnenie.sk/   http://www.przedciaza.pl/   http://www.bremenna.bg/

 

 

 

DONNA ovulációs teszter

A DONNA ovulációs teszterrel Könnyen meg tudja állapítani: a fogamzásra alkalmas termékeny napjait, vagy ellenkezőleg, …

 
8 200 Ft (Áfával)

Indol3C 60cps

Az Indol3C segít a szervezetben "hormonális rendet teremteni" és ezáltal növelni a sikeres teherbeesés lehetőségét.

 
6 900 Ft (Áfával)

Folsav tartalmú Fertil Care

Folsav tartalmú Fertilcare, 400ug. Táplálék kiegészítő termék azon nők számára, akik szeretnének teherbe esni. Különleges, a …

 
6 700 Ft (Áfával)

Fertil Man - vitaminok férfiak

Taurin tartalmú Fertil Man, táplálék kiegészítő termék férfiaknak, a sperma minőségének és termékenységének támogatására. Ajánljuk …

 
6 800 Ft (Áfával)

Fertil Man - vitaminok férfiak (Jutányos 3db csomagolás)

Jutányos, háromszoros csomagolás 20 % árengedménnyel. A spermák maximális hatásának elérése érdekében három hónapos kúrát ajánlunk.

 
18 000 Ft (Áfával)

Könyv - Ľudmila Mojžišová edzésrendszere, praktikus gyakorlatok / Cseh nyelven!

Cseh nyelven! Köny - Ľudmila Mojžišová edzésrendszere, praktikus gyakorlatok, 12 alapgyakorlat, színes képekkel, ismertető leírásokkal …

 
3 000 Ft (Áfával)
Vypredané

BIO MACA (Lepidium meyenii) 250g

A 2001-ben elvégzett klinikai kivizsgálások során a tudósok megállapították, hogy a Macának serkentő hatása van a spermaprodukcióra (egyes …

 
6 000 Ft (Áfával)

Femina - gyógynövénytinktúra, 50 ml. A női nemi szervek működésének és a fogantatás esélyének javulása.

Femina - gyógynövénytinktúra, 50 ml. A női nemi szervek működésének és a fogantatási esélyének javulása. A szakirodalom a készítmény e …

 
2 945 Ft
Elfogyott

Conceive Plus - Termékenyülést stimuláló gél (75 ml)

Termékenyülést stimuláló vaginális siklósító gél Conceive Plus. A termékenység elősegítésére lett kifejlesztve. Elősegíti a női testben a …

 
7 300 Ft (Áfával)

Conceive Plus - fogamzást serkentő gél applikátorral (8 db)

Conceive Plus – fogamzást serkentő vaginális siklósító gél praktikus applikátorral, amellyel a gélt közvetlenül a „kellő helyre” juttatja. …

 
7 300 Ft (Áfával)

PRE-SEED, termékenységet stimuláló siklósító gél

PRE-SEED, termékenységet stimuláló siklósító gél. Tubus 40 g és 9 db applikátor. Ezt a gélt a termékenységi problémákkal küzdő párok az …

 
11 000 Ft (Áfával)